Γλώσσα English Ελληνικά
Εμποτισμένοι επίδεσμοι για εγκαύματα
Εμποτισμένοι επίδεσμοι για εγκαύματα

Επίδεσμος για Εγκαύματα Reliburn 10cm x 10cm

€3,22 +ΦΠΑ (€3,96)

Στην εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, μαθαίνουμε ότι το φρέσκο δροσερό νερό είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να αντιμετωπιστεί ένα έγκαυμα. Όμως αυτό σημαίνει ότι το άτομο με το έγκαυμα πρέπει να έχει συνεχώς άμεση πρόσβαση σε νερό, πράγμα το οποίο είναι αδύνατο αν χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη.

Το να προσπαθήσετε να περιποιηθείτε ένα έγκαυμα στο κεφάλι ή το πρόσωπο δεν είναι μόνο δύσκολο άλλα μπορεί να γίνει και επικίνδυνο, ειδικά όταν έχει να κάνει με παιδιά. Αν αντιμετωπιστεί με ένα κρύο μπάνιο, τότε η υπερθερμία μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.

Το reliburn είναι ένα μαλακός επίδεσμος για εγκαύματα, εμποτισμένος με ένα διάλυμα από έλαια τσαγιού και αποστειρωμένο gel, ενώ είναι κατάλληλος για εγκαύματα 1ου, 2ου ή 3ου βαθμού ή για ζεμάτισμα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Οι εμποτισμένοι επίδεσμοι για εγκαύματα reliburn χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες όπως παραϊατρικό προσωπικό, νοσοκομεία και κλινικές εγκαυμάτων, αφού προσφέρουν ένα προστατευτικό δροσιστικό στρώμα παρέχοντας άμεση ανακούφιση και προστασία από μολύνσεις και περαιτέρω καταστροφή του δέρματος.

Χαρακτηριστικά Reliburn
  • Αποστειρωμένος μαλακός επίδεσμος 10 x 10cm, με ειδικό gel
  • Μειώνει το ρίσκο λοίμωξης από μόλυνση
  • Αφαιρεί τη θερμότητα και μειώνει τον πόνο
  • Μη ερεθιστικό και μη τοξικό
  • Ασφαλές για Ενήλικες ΚΑΙ παιδιά
  • Κατάλληλος για ΌΛΟΥΣ τους τύπους εγκαυμάτων

Ο επίδεσμος για εγκαύματα που είναι εμποτισμένος με gel του οποίου η βάση είναι αποστειρωμένο νερό, ενυδατώνει την περιοχή με το έγκαυμα, δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν περιέχει λιπαρά στοιχεία και είναι μη τοξικός.

Τα έλαια τσαγιού έχουν αντισηπτική & καταπραϋντική ιδιότητα, δροσίζουν το δέρμα και για αυτό το λόγο περιορίζουν την πληγή αλλά και την καταστροφή του ιστού.

Οι επίδεσμοι δεν κολλάνε στο δέρμα, αφού είναι διαλυτοί στο νερό και γι’αυτό μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με νερό ή με αλατούχο διάλυμα χωρίς να προκαλέσουν πόνο ή καταστροφή στο δέρμα.

Παρόμοια Προϊόντα