Γλώσσα English Ελληνικά
Επίδεσμοι για εγκαύματα Reliburn 20cm x 20cm
Επίδεσμοι για εγκαύματα Reliburn 20cm x 20cm

Επίδεσμος για Εγκαύματα Reliburn 20cm x 20cm

€4,37 +ΦΠΑ (€5,38)

Τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα με εγκαύματα που συμβαίνουν σε ηλικιωμένους προκαλούνται από φλόγες ή ζεμάτισμα, άναμμα φωτιάς, όταν κάνουν μπάνιο ή όταν τους παίρνει ο ύπνος καθώς καπνίζουν.

Όταν λέμε ζεμάτισμα, εννοούμε την περίπτωση όπου η θερμότητα που προκαλεί το έγκαυμα δημιουργείται από ζεστά υγρά ή αέρια, όπως ατμοί που έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Το ζεμάτισμα συμβαίνει συνήθως όταν το δέρμα εκτίθεται σε μεγάλη θερμοκρασία νερού στο μπάνιο ή σε περίπτωση ατυχήματος με ζεστά ροφήματα.

Οι επίδεσμοι reliburn παρέχουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο για όλα τα είδη εγκαυμάτων.

Ο επίδεσμος reliburn είναι ένας μαλακός επίδεσμος για εγκαύματα, εμποτισμένος με ένα διάλυμα από Έλαιο τσαγιού και gel του οποίου το βασικό συστατικό είναι αποστειρωμένο νερό, και είναι κατάλληλος για εγκαύματα 1ου, 2ου ή 3ου βαθμού ή για ζεμάτισμα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Ο επίδεσμος καλύπτει αποτελεσματικά όλη την περιοχή του εγκαύματος, χωρίς να εμποδίζει την πιθανή διόγκωση του δέρματος που μπορεί να προκύψει λόγω πρηξίματος ή την αβίαστη κίνηση των αρθρώσεων, όπως του αγκώνα.

Χαρακτηριστικά Reliburn
  • Μαλακός Αποστειρωμένος Επίδεσμος με υδρογέλη (hydrogel), 20cm x 20cm
  • Μειώνει το ρίσκο της λοίμωξης από πιθανή μόλυνση
  • Διασκορπίζει τη θερμότητα και μειώνει τον πόνο
  • Μη ερεθιστικό και μη τοξικό
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους εγκαυμάτων
  • Ασφαλές για Παιδιά και ενήλικες

Οι επίδεσμοι reliburn δεν κολλάνε στην πληγή, ενώ μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα για έλεγχο ή για περαιτέρω περιποίηση της τραυματισμένης περιοχής. Το gel δεν αφήνει υπολείμματα και είναι διαλυτό στο νερό, που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με νερό.

Το μέγεθος του επιδέσμου, 20cm x 20cm, τον κάνει κατάλληλο για μέτριου μεγέθους περιοχές, όπως εγκαύματα στον καρπό, το χέρι, το πόδι ή το πρόσωπο. Περισσότεροι από ένας επίδεσμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να καλύψετε μεγαλύτερες περιοχές.

Ο επίδεσμος reliburn βοηθάει την περιοχή με το έγκαυμα να παραμείνει υγρή για πολλές ώρες.

Παρόμοια Προϊόντα