Γλώσσα English Ελληνικά
υδρογέλη (hydrogel) για εγκαύματα
υδρογέλη (hydrogel) για εγκαύματα

Επίθεμα Gel Reliburn 3.5g

€0,37 +ΦΠΑ (€0,46)

Το έγκαυμα καταστρέφει το δέρμα και το δέρμα είναι εκείνο που ελέγχει την ποσότητα θερμότητας που το σώμα μας κρατάει ή αποβάλλει, ενώ παράλληλα μας προστατεύει από τις διάφορες μολύνσεις. Τα ασήμαντα εγκαύματα στα δάχτυλα και τα χέρια συνήθως δεν είναι επικίνδυνα, σε αντίθεση με τα εγκαύματα που καλύπτουν έστω και μικρές επιφάνειες δέρματος, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές.

Οποιοδήποτε σοβαρό έγκαυμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί γρήγορα και θα πρέπει να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, είτε σε κλινικές εγκαυμάτων είτε σε νοσοκομεία. Για να καταπραΰνετε τον πόνο και να σταματήσετε οποιαδήποτε πιθανή μόλυνση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το gel Reliburn.

Τα επιθέματα υδρογέλης (hydrogel) Reliburn είναι ιδανικά για όλα τα ασήμαντα εγκαύματα. Τα επιθέματα αυτά περιέχουν το ίδιο διάλυμα που βρίσκεται και στους επιδέσμους reliburn. Όταν χρησιμοποιείτε το gel Reliburn που ανακουφίζει από τον πόνο, απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στην τραυματισμένη περιοχή χωρίς να την τρίψετε στην πληγή. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χρησιμοποιήσετε το gel είναι να απλώσετε ένα παχύ στρώμα πάνω από την περιοχή με το έγκαυμα.

Χαρακτηριστικά Reliburn
  • Επίθεμα Gel 3.5g
  • Ανακουφίζει από τον πόνο γρήγορα
  • Χρήση για εγκαύματα σε μικρές περιοχές
  • Μη ερεθιστικό και μη τοξικό
  • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά
  • Δροσιστικό και Καταπραϋντικό

Το gel είναι αρκετά παχύρευστο ώστε να παραμείνει πάνω από την πληγή, διευκολύνοντάς σας να το χρησιμοποιήσετε αλλά και ταυτόχρονα η δροσιστική του ιδιότητα να είναι πιο αποτελεσματική.

Το gel reliburn προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο, αφού δροσίζει και καταπραΰνει, βοηθώντας παράλληλα να αποφευχθεί η μόλυνση.

Το gel reliburn είναι ένα διάλυμα υδρογέλης (hydrogel) όπου το βασικό του συστατικό είναι το Melaleuca Alt. ή αλλιώς όπως είναι γνωστό Έλαιο τσαγιού.

Παρόμοια Προϊόντα