Γλώσσα English Ελληνικά
Gel Reliburn για όλους τους τύπους εγκαυμάτων
Gel Reliburn για όλους τους τύπους εγκαυμάτων

Gel Reliburn, Συσκευασία 125ml

€4,57 +ΦΠΑ (€5,62)

Αυτό το gel είναι εύκολο στην εφαρμογή του , ενώ διατίθεται σε πλαστικό μπουκάλι των 125ml και μπορεί να χωρέσει στο κουτί πρώτων βοηθειών που μπορεί να διαθέτετε. Το να είστε προετοιμασμένοι να περιποιηθείτε ένα έγκαυμα είναι μια πολύ καλή ιδέα, αφού ατυχήματα όπως το ζεμάτισμα με καυτό νερό, έγκαυμα από πυροτεχνήματα ή ακόμα και ηλιακά εγκαύματα είναι πολύ συνηθισμένα και μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή.

Το gel Reliburn προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο αφού δροσίζει και καταπραΰνει ενώ παράλληλα προστατεύει από τις μολύνσεις. Το gel για εγκαύματα Reliburn μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη εγκαυμάτων. Το gel Reliburn είναι ένα διάλυμα του οποίου η σύσταση βασίζεται στην υδρογέλη (hydrogel) αλλά και σε έλαια τσαγιού.

Χαρακτηριστικά Reliburn
  • Gel για εγκαύματα, Συσκευασία 125ml
  • Απορροφά και διασκορπίζει τη θερμότητα
  • Καλύπτει πλήρως το έγκαυμα με αποτέλεσμα να μειώνει τον πόνο
  • Μη ερεθιστικό και μη τοξικό
  • Δροσιστικό και Καταπραϋντικό

Γεγονός: Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας μέχρι 2 ετών είναι οι δύο κατηγορίες που συχνά κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για εγκαύματα. Η κουζίνα είναι ο πιο συχνός χώρος στο σπίτι όπου συμβαίνουν ατυχήματα με εγκαύματα στα παιδιά.

Η μοναδική δράση του Reliburn βοηθάει στον περιορισμό του τραυματισμού αφού σταματάει την εξέλιξη του εγκαύματος.

Παρόμοια Προϊόντα