Γλώσσα English Ελληνικά

ΣΤΑΜΑΤΑ

......Πάρε μια ανάσα και συγκεντρώσου στην επόμενη σημαντική ερώτηση.

ΣΚΕΨΟΥ

Γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις αν κάποιο μέλος της οικογένειας σου, φίλος ή συνάδελφος τραυματιστεί σε σοβαρό ατύχημα;

ΠΡΑΞΕ

Όχι, τότε προετοιμαστείτε μαθαίνοντας πρώτες βοήθειες...

Καλώς Ήρθατε στη First Aid Greece


Στην First Aid Greece σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την υγεία, αλλά και την ασφάλεια των ανθρώπων, διδάσκοντας τους τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, είτε βρίσκονται στο σπίτι, στη δουλειά, ή ακόμα και σε κάποια αθλητική δραστηριότητα ή σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Γνωρίζετε ποιός είναι ο μέσος χρόνος που χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες να φτάσουν από την στιγμή που τις καλέσετε; 40 λεπτά; 1 ώρα;

Όλοι βλέπουμε καθημερινά ασθενοφόρα να έχουν κολλήσει στην κίνηση ενώ προσπαθούν να φτάσουν εγκαίρως στο σημείο που υπάρχει ανάγκη. Φανταστείτε να ζείτε ή να εργάζεστε σε πιο απομακρυσμένες περιοχές. Τότε, πόση ώρα θα περάσει πριν η βοήθεια φτάσει σε εσάς; Αν κάποιος δικός σας άνθρωπος τραυματιστεί σε κάποιο ατύχημα, φανταστείτε πόσο θα αυξανόταν η πιθανότητα επιβίωσης του αν εσείς γνωρίζατε τι πρέπει να κάνετε τη στιγμή που χρειάζεται την βοήθεια σας.

Τελευταία Video

Μάθετε πόσο απλός και σημαντικός στην χρήση είναι ένας Αυτόματος Απινιδωτής.

Η εκπαιδεύτρια Φωτεινή Τενεκετζή της First Aid Greece, παρουσιάζει στη πρωινή εκπομπή του Alpha, 'μες στην καλή Χαρά' το πώς μπορούμε να αντιδράσουμε όταν ένα παιδί ή ένα βρέφος πνίγεται.